Over ons

Geschiedenis

Het aannemersbedrijf F. Bijl en Zn. B.V. is opgericht in 1907 door dhr. F. (Fop) Bijl. De onderneming, toendertijd nog een weg- en waterbouwbedrijf met +/-100 man personeel, heeft zich in de bijna 110 jaar ontwikkeld tot een klein en specialistisch bedrijf in de restauratie en bijzondere projecten. We zijn een echt familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie Bijl aan het roer staat. Onze medewerkers zijn mensen die hun vak verstaan en doen er alles aan om het beste resultaat te behalen. Wij zijn gespecialiseerd in machinale houtbewerking waardoor wij veel zelf kunnen maken. Onze kennis en kunde voor restauratie komt ook goed van pas bij projecten die maatwerk en oog voor detail vragen.

Kwaliteit

Wij hechten veel waarden aan een kwalitatief goed eindproduct en zekerheid voor onze klanten. Daarom zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland en zijn wij in het bezit van het Bouwgarant-keurmerk.

leren en werken

Wij bieden jonge timmermannen en -vrouwen graag de mogelijkheid om in de praktijk ervaring op te doen. Om dit te kunnen doen zijn wij een SBB erkend leerbedrijf. Zoek je een stage of zou je graag bij ons willen werken? Kijk gerust bij onze vacatures.